24 uur in Maastricht


Misschien hebben jullie het al gezien via mijn social media kanalen, maar ik zit in de finale van Limburg Lonkt!
De winnaar van deze te gekke campagne mag straks op blogsabbatical; drie maanden op reis door Zuid-Limburg en Maastricht om bewust te genieten van en in deze mooie streek. Onderdeel van de finale was een gesprek met het marketing team achter deze campagne. Zo belandde ik onverwacht afgelopen woensdag op donderdag in het mooie Maastricht Рen ik heb ervan genoten. Tijdens mijn verblijf heb ik wat beelden geschoten om jullie in twee minuten een impressie te kunnen geven van mijn 24 uur in Maastricht. Enjoy!

OOK LEUK OM TE LEZEN

Limburg lonkt: ik mag op blogsabbatical!
July 06, 2017
Het leven riep me in Maastricht
June 30, 2017
Pretty Porto
June 26, 2017
Mijn eerste YouTube-video: Opruimen met Spark Joy
September 25, 2016
Een nachtje Amersfoort
September 09, 2015

2 Comments

Marjolein
Reply 4 juli 2017

Leuk!
Heb meteen zin in een lekker weekendje Maastricht!

    Naomi
    Reply 5 juli 2017

    Ik zeg: boeken!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *